Прелезът на бул. Пещерско шосе и бул. Копривщица ще остане затворен поне до

...
Прелезът на бул. Пещерско шосе и бул. Копривщица ще остане затворен поне до
Коментари Харесай

Прелезът на бул. „Пещерско шосе” и бул. „Копривщица” ще остане затворен поне до обяд

Прелезът на бул. „ Пещерско шосе ” и бул. „ Копривщица ” ще остане затворен най-малко до обяд, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
Временно затворен за придвижване е жп прелезът на кръстовището сред Пещерско шосе и бул. Копривщица. Причината е ремонт на бариерата, в която към 5 ч. тази заран се е блъснал лек автомобил „ Мерцедес ”. Катастрофата е с материални вреди, лидерът на колата е без данни за приложимост на алкохол, а по случая е взето административно отношение от чиновниците на реда. Дейностите по премахване на повредата са почнали към 9.30 ч. и се чака да приключат до два часа. До тогава предлагаме на водачите да употребяват други направления за напредване, събщават още от пловдивската полиция.

Както по-рано съобщихме повредата на жп прелеза на кръстовището сред бул. „ Пещерско шосе ” и бул. „ Копривщица ”  предизвикаха съществени тапи в региона, предаде кореспондент на  TrafficNews . Засилен е трафикът и в зоната на прилежащия жп прелез с бул. „ Свобода ”. Задръствания се образуват и от двете страни на бул. " Копривщица ".

По информация на ,  бариерата на прелеза се е стоварила върху обзорното стъкло на служебна кола малко преди 6:00 часа сутринта. Доставчикът, който е превозвал закуски, се е разминал без пострадвания. Нанесени са вреди по стъклото на автомобила, счупена е и самата преграда. Тепърва ще се открива дали лидерът е навлязъл при втурване на бариерата или е имало техническа нередовност на оборудването.

Заради случая работата на бариерите е блокирала и се е наложило придвижването да бъде пренасочено краткотрайно, само че казусът досега не е възобновен.

Апелират се водачите по опция да избират обходни направления.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР